Haakpatroon Kateen Droommat

Haakpatroon Kateen Droommat

Patroonnummer: 23394-1502
Creëer de perfecte rustplek voor je kat met deze prachtige 'Katten Droommat' van Drops! Deze gehaakte en gevilte mat, gemaakt met 2 draden DROPS Snow, biedt een zachte en warme plek waar je kat heerlijk op kan ontspannen. Het sterpatroon geeft de mat een speelse en unieke uitstraling. Gehaakt vanaf het midden naar buiten toe, is deze mat niet alleen praktisch, maar ook een mooie toevoeging aan je interieur. Maten: Ongeveer 42cm in diameter voor vilten. Ongeveer 36cm in diameter na vilten. (De haaknaald nr 10 is slechts een richtlijn. Als u te veel steken heeft op 10 cm, ga dan verder met een grotere haaknaald. Als u te weinig steken heeft op 10 cm, ga dan verder met een kleinere haaknaald.)
Gratis VerzendingGratis verzending vanaf € 50,-*

Gratis verzending vanaf € 50,-

De verzending is gratis voor bestellingen vanaf 50.- verzonden aan een Nederlands of Belgisch adres.



Gebruikte kleuren:


    Haakpatroon Kateen Droommat

    Garen

    € 12

    Indicatie Garenprijs**

    Kies

    Advies : Wij adviseren garens te bestellen voor 1 maat groter. Breiwerk is nooit op de milimeter nauwkeurig door verschil in breien per persoon. Het versturen van een bolletje wol is door het pakkettarief relatief duur en bij het verschil in verfbad kan kleurverschil in het werkstuk ontstaan.
    Garenprijs** : Omdat we met diverse kortingen werken hebben we onze prijzen afgerond naar hele euro's. Zie de winkelwagen voor de definitieve prijs.

    Gebruikte Breiwol / Haakwol

    Bekijk meer

    Nog niet uitgekeken?

    Patronen voor woonaccessoiresPatronen voor het maken van woondecoaratiesHaakpatronen


    Nummer patroon : 23394-1502-0